19 Şubat 2011 Cumartesi

KARA ORMAN PASTASI



2 katlı kakaolu pandispanya
Yarım su bardağı vişne suyu
100 gr vişne
1 paket kremşanti
Yarım su bardağı süt
200 gr bitter çikolata



Tarifi
Kremşantiyi soğuk süt ile mikser kullanarak yaklasık 3 dk çırpın. Keklerin ilk katını vişne suyu ile ıslatın. Kremşantinizi üzerine yayın. Vişne tanelerini dizin ve bunların üzerine tekrar kremşanti sürün. Keklerin ikinci katını yerleştirip tekrar vişne suyu ile ıslatın. Kremşantiden süsleme için biraz ayırarak kalanını spatula yardımı ile pasta kenarlarına ve üzerlerine itinalı bir şekilde sürün. Çikolatayı  rendenin geniş kısmıyla rendeleyin ve pasta kenarlarına yapıştırın. Krema sıkma torbası ile pastanızın üzerlerine kremşanti sıkarak süsleyin. Pastanızın üstüne vişne tanelerini ve rendelenmiş çikolatayı dökün. 1 gece buzdolabında bekletin


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder