4 Aralık 2010 Cumartesi

BURÇAK BİSKÜVİLİ PASTA



Malzemeler:
Tabanı için:*2 paket burçak bisküvi
*100 gr eritilmiş margarin

Muhallebisi için:*10 yemek kaşığı şeker
*5 yemek kaşığı un
*1 litre süt
*1 yumurta
*1 paket vanilya
Üzeri için:*kakaoHazırlanışı:
Bisküvileri rondodan geçirin ve eritilmiş margarinle iyice yoğurun. Kare bir borcama elinizle bastırarak iyice yayın.
Muhallebi malzemelerini bir tencereye koyun ve kısık ateşte puding kıvamına gelene kadar iyice pişirin. Daha sonra hazırladığınız pudingi bisküvilerinizin üzerine dökün. Buzdolabında en az iki saat bekletin ve buzdolabından çıkarttıktan sonra kakao serperek süsleyin. Dilimleyerek servis edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder