26 Aralık 2010 Pazar

MUZLU SARMA PASTA




Malzemeler :
6 su bardağı süt
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
2-3 adet muz
1 pk. kakaolu petibör bisküvi

Yapılışı:
Süt, un, şekeri bir tencereye koyun ve yavaş yavaş karıştırarak muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin. Ufalanmış bisküvileri bir büyük fırın tepsisi kadar kaba eşit şekilde yayı, üzerine hazırladığımız muhallebiyi dökün. Biraz ılınınca kare kare kesin .  Kestiğimiz karelere göre muzları önce boydan ortadan sonra tekrar öbür boydan ortadan kesin. Karenin boyuna göre kesip içine koyalım, rulo yapın. Bir servis kabına dizin . Dibinde kalan bisküvi kırıntılarını da servis kabına dizdiğimiz ruloların üzerine dökün . Buzdolabında bir gece bekletin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder