26 Aralık 2010 Pazar

ÇİKOLATA SOSLU BİSKÜVİLİ PASTA




MALZEMELER:
- 1 pk. betibör bisküvi
- 3-4 ad. muz
- 1 su bardağı civarında bütün ceviz
- 1 poşet krem şanti
- 1 su bardağından bir parmaz az süt
- 1 su bardağı kadar bisküileri ıslatmak için süt

Üzerine
- 1 pk.  çikolalata sosu
- 2 su bardağı süt


YAPILIŞI :
Önce krem şantiyi hazırlayın ve buzdolabında soğutun.
Diğer tarafta bir kaba sütü döküp, bisküvileri ıslatarak bir bocama dizin. Üzerine hazırlamış olduğumuz krem şantiyi yayın. Üzerine tekrar bisküvileri ıslatarak yayın. Onun üzerine de ceviz ve muzları dilimleyerek dizin.  Buzdolabında 1 saat bekletin, diğer tarafta çikolata sosumuzu hazırlayın. Arada bir karıştırarak soğutun. Ilınınca hazırlamış olduğumuz muzlu tatlının üzerine dökün. Buzdolabında 1-2 saat bekledikten  sonra dilimleyerek servis edin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder