
MALZEMELER:
- 1 pk. betibör bisküvi
- 3-4 ad. muz
- 1 su bardağı civarında bütün ceviz
- 1 poşet krem şanti
- 1 su bardağından bir parmaz az süt
- 1 su bardağı kadar bisküileri ıslatmak için süt
Üzerine
- 1 pk. çikolalata sosu
- 2 su bardağı süt
YAPILIŞI :
Önce krem şantiyi hazırlayın ve buzdolabında soğutun.
Diğer tarafta bir kaba sütü döküp, bisküvileri ıslatarak bir bocama dizin. Üzerine hazırlamış olduğumuz krem şantiyi yayın. Üzerine tekrar bisküvileri ıslatarak yayın. Onun üzerine de ceviz ve muzları dilimleyerek dizin. Buzdolabında 1 saat bekletin, diğer tarafta çikolata sosumuzu hazırlayın. Arada bir karıştırarak soğutun. Ilınınca hazırlamış olduğumuz muzlu tatlının üzerine dökün. Buzdolabında 1-2 saat bekledikten sonra dilimleyerek servis edin
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder