4 Aralık 2010 Cumartesi

TANGLİ PASTA


TANGLİ PASTA
Malzemeler:
Sade Muhallebi için:
*4 su bardağı süt
*1 su bardağı mısır nişastası
*1.5 su bardağı şeker
Oraletli Muhallebi için:
*4 bardağı süt
*1 su bardağı nişasta
*1 su bardağı şeker
*1 su bardağı mısır nişastası
*1 paket portakallı tang
Ayrıca:
1 paket 250 gr petibör kakaolu bisküvi
Hazırlanışı:
Beyaz muhallebi için gerekli malzemeleri ocakta muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Kare ya da dikdörtgen borcamın altını suyla ıslatın ve muhallebiyi borcama dökün. Üzerini kapatacak şekilde kakaolu bisküvi döşeyin. Oraletli muhallebinin tüm malzemelerini de ocakta pişirin ve bisküvilerin üzerine dökün. Buzdolabında 2 saat beklettikten sonra dilimleyerek servis edin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder