18 Ocak 2011 Salı

ANANASLI PASTA

 


Malzemeler
1 adet hazır pasta keki,
2 poset kremşanti,
1 paket ananas jölesi,
2 su bardağı süt,
1 kutu ananas konservesi,
3 yemek kaşığı şamfıstığı,

Hazırlanışı:
1 poset kremşantiyi 1 su bardağı soguk sütle mikser kullanarak  çırpın. Jöleyi üzerindeki tarife göre hazırlayın. Soğumasını bekleyin. Sonra krem santi ile karıştırın. Kekin büyüklüğündeki bir kaba streç film serin. Üzerine karışımı döküp dolapta en az 2 saat bekletin. Pasta keklerini ananas 

suyu ile ıslatın. Arasına donan kremayı sürün. Diger parçayı üzerine kapatın. Kalan 1 poset kremşantiyi 1 su bardağı sütle çırpıp pastanın üzerine sürün. Üzerini ananasla süsleyin. Buzdolabında iki saat dinlendirin. Dilimleyerek servis edin.

http://www.e-yemek.org/images/seffaf.gif

http://www.e-yemek.org/images/seffaf.gif

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder