Malzemeler 1 adet hazır pasta keki, 2 poset kremşanti, 1 paket ananas jölesi, 2 su bardağı süt, 1 kutu ananas konservesi, 3 yemek kaşığı şamfıstığı, Hazırlanışı: 1 poset kremşantiyi 1 su bardağı soguk sütle mikser kullanarak çırpın. Jöleyi üzerindeki tarife göre hazırlayın. Soğumasını bekleyin. Sonra krem santi ile karıştırın. Kekin büyüklüğündeki bir kaba streç film serin. Üzerine karışımı döküp dolapta en az 2 saat bekletin. Pasta keklerini ananas | |
suyu ile ıslatın. Arasına donan kremayı sürün. Diger parçayı üzerine kapatın. Kalan 1 poset kremşantiyi 1 su bardağı sütle çırpıp pastanın üzerine sürün. Üzerini ananasla süsleyin. Buzdolabında iki saat dinlendirin. Dilimleyerek servis edin. |


Hiç yorum yok:
Yorum Gönder