
Malzemeler:
1 kilo süt
1 su bardağı şeker
1 su bardağı un
Yarım paket margarin
1 paket vanilya
Kakaolu Petibör Bisküvi
1 kilo süt
1 su bardağı şeker
1 su bardağı un
Yarım paket margarin
1 paket vanilya
Kakaolu Petibör Bisküvi
Krokan için:
1 su bardağı fıstık
3/4 su bardağı toz şeker
1 çay kaşığı margarin
1 su bardağı fıstık
3/4 su bardağı toz şeker
1 çay kaşığı margarin
Yapılışı:
Bir tencereye vanilya hariç bütün malzemeleri koyup kaynatın. Muhallebi kıvamına gelince ocaktan alın. Bisküvileri rondodan geçirip borcama dökelim. Yani borcamın altını kapatacak kadar bisküvi koyun. Üstüne yapmış olduğunuz muhallebiyi dökün ve buzdolabına koyun. Servis yapacağınız zaman dikdörtgen kesip spatula yardımı ile katlayıp servis edin. Üzerini krokan ve fındıkla süsleyebilirsiniz.
Bir tencereye vanilya hariç bütün malzemeleri koyup kaynatın. Muhallebi kıvamına gelince ocaktan alın. Bisküvileri rondodan geçirip borcama dökelim. Yani borcamın altını kapatacak kadar bisküvi koyun. Üstüne yapmış olduğunuz muhallebiyi dökün ve buzdolabına koyun. Servis yapacağınız zaman dikdörtgen kesip spatula yardımı ile katlayıp servis edin. Üzerini krokan ve fındıkla süsleyebilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder