16 Ocak 2011 Pazar

ŞARLOT PASTA




Gerekli Malzemeler
·                1 paket Kedi dili
·                1 paket Krem şanti
·                2 su bardağı Süt
·                1 su bardağı Şekerli süt
·                Yarım kilo Muz, 250 gr çilek

Hazırlanışı:
Yuvarlak bir borcama kedi dillerini dizin. Şekerli sütle kedi dillerinin uç kısımlarını ıslatın. Üzerine sütle hazırladığınız krem şantiyi sürün ve krem üzerine tekrar süte batırıp ıslattığınız kedi dillerini dizin. Bu katın da üzerine tekrar krem şanti sürüp muzları dizin. Buzlukta 1 saat kadar bekletin. Çıkarttıktan sonra borcamı ters çevirin. Üzerini krem şanti ve çilekle süsleyin. Yanlarına süslemek için sütle ıslatılmış kedi dili bisküvileri dizebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder